Vispa vaniljvispen och blanda i 100 g krossad toblerone. Fyll upp i formar och frys i ca 2-3 timmar. Lägg 4 dl blåbär och 1 dl florsocker i en mixer och mixa ihop
Alltså hur god är den inte, tobleroneparfaiten. Målsättningen var att komma ut en stund innan solen försvann bakom knuten, vilket jag också lyckades med
Inne hos min receptfavorit hittade jag för ett tag sedan ett recept på tobleroneparfait. Att jag inte provat det förrän nu är synd för himmel så gott det var
Tobleroneparfait,. ". försvinnande god efter salta kräftor" löd underrubriken i senaste Allt om Mat. Som efterrättsansvarig (inte så ovanligt) nappade jag på den texten
Tobleroneparfaiten placerades INTE soptunnan (som den hemska snickerskakan). Fatet slickades rent och inte en gnutta fanns kvar - inte ens ett litet blåbär
Vispa vaniljsåsen tills den tjocknar. Hacka tobleronen i grova bitar och blanda ner bitarna i vispet. Fördela i portionsformar och ställ i frysen i 2-3 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.