Ringla över lite citronsaft och servera tillsammans med potatismos, grönsaker och god sås. Låt tofun sjuda i lättsaltat vatten eller buljongvatten i någon minut, på så vis får den bättre struktur, eventuell kan en viss bitterhet försvinna
Ta upp tofunmed en hålslev och låt den svalna något innan du skär upp den i mindre bitar. För att få denna glutenfri kan ströbrödet ersättas med glutenfritt ströbröd eller grovt mixad solrosfrön (pulseras i mixern)
En ljuvlig sallad medlimedressing och paneradtofu. Ingredienser paneradtofu. Ha en klick koksolja och en skvätt soja i en stekpanna och stek tofubitarna på medelvärme tills dom har en krispig yta
Medpaneradtofu, och kokosgrädde. Paneradtofu. Till och med den köttätande mannen tog påtår på tofun som han prompt skulle byta ut mot kyckling på sin egna tallrik
Stek tofun i en annan stekpanna i rikligt med olja tills tofun tar färg. Blanda potatismjöl, chili och salt i en bunke, tärna tofun och låt rulla runt i potatismjölblandningen
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Idag blev det panerad lax med hemlagad romsås. Doppa först fileerna i en tallrik med mjöl, sedan i uppvispade ägg och sist vänder du dem i en tallrik med ströbröd
Stekt panerad fisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Jag serverade det hela med råstekt potatis. Testa du med. Ingredienser för 6 portioner6 st kycklingfiléer1 äggmjölströbrödsalt och pepparsmör och olivoljaTomatsalsaett gäng med körsbärstomater1 stor bananscharlottenlök1 vitlöksklyftafärsk basilikaTopping2 pkt mozzarellariven parmesanostolivoljaBörja med att banka ut kycklingfiléerna så de blir lite plattare. Stek i en stekpanna med smör och olivolja ca 3 min per sida, salta och peppra
Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Panerad rödspätta (ca 4 potioner). Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida. Panerad rödspätta (ca 4 potioner)
Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta. Servera på dirren med salsa, gärna het. Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.