Servera som de är med lite goda tillbehör och dippar. Finska köttförädlaren Snellman ordnar nämligen en tävling för matbloggare och jag kunde inte låta bli att vara med
Pannbiffarna är goda att servera med kokt potatis och broccolibuketter. Om inte annat mättar de gott och de är så vansinnigt goda så vi till och med vågar kalla dem världens godaste
Nagga botten med en gaffel. Var noga med att också nagga pajen runt om i vinkeln där botten går över till kant – här reser den sig ofta och drar ner pajen
Ställ i kylen medan fyllningen förbereds. Rör ut gelatinet med några matskedar av krämen i kastrullen. Tryck ut smulblandningen på botten i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Dessutom sköter dom ju sig själva i ugnen medan man vispar ihop såsen och kokar potatis
-) Gurkan blir jättegod och krispig i ättikslagen medan resten av maten fixas till. Nästan så att jag undrar om det inte är felskrivet i boken… Jag gjorde i alla fall åtta stycken mindre i stället och jisses vilka goda och saftiga biffar
Pannbiffarna. Servera med biffarna och valfritt tillbehör. Pannbiffarna. 1 msk japansk soja (börja med mindre och smaka av). 1 msk japansk soja (börja med mindre och smaka av)
Jag har insett mer och mer att vi verkligen använder så mycket smör, grädde och ägg på ren slentrian när vi kan få lika goda (men liiite annorlunda) resultat medgod olja, havregrädde och stärkelse istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.