Rör ihop alla ingredienser till toppingenoch servera till soppan. Servera sen medtoppingen. Topping. Soppan har en härlig orange färg och är sprängfylld med nyttigheter, bland annat gurkmeja
Det största problemet som jag har haft med morotssoppor har varit den söta smaken, men i denna variant balanserar tomaterna och färskosten upp sötman från morötterna
Den här smakrika, knalloranga, morotssoppanmed tomat och örter åt vi på påskaftonen tillsammans med det fantastiska brytbrödet med spenatdipp som jag lade ut receptet på för någon vecka sedan (se här)
stjälkselleri, fisk och ris i en buljong med smak av tomat, vitlök och timjan. Jag äter gärna soppa både på längden och bredden och sörplar lika gärna på en matig soppa som en slät dito
Matiga Galettes med prosciutto, pesto och tomat. Idag till lunch fixade jag dessa fantastiskt goda, äkta franska Galettes med prosciutto, körsbärstomater och härlig pesto, ägg och riven västerbottenost
Saftigt och fullt med smaker. Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätt eller ett tillbehör till en köttbit
Detta är inget petimeterrecept med måttangivelser hit och dit utan det är bara att köra på. Ät som ensamrätt eller en förrätt, komplettera med något, byt ut något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.