Jag donade därefter med maten och ett medelhavstema som mognat fram. Jag hade lagat upp alla pajerna redan på fredagen så det var bara att värma på dem medan gästerna gav sig iväg på en runda med frågor formulerade kring studenten själv
Pajdeg120 g smör 1,5 dl vetemjöl 1,5 dl grahamsmjöl 2 msk vatten 1 krm salt. Fyllning350 g körsbärstomater, delade (gärna i olika färger) 100 g fetaost, smulad 1 purjolök, sköljd och fint skivad (liten) 40 g smör 50 g surdegsbröd, tärnat 50 g svarta oliver utan kärnor, hackade 1 klyfta vitlök, fint riven 3 ägg 2 dl vispgrädde salt
För dig som tror att tomatpaj inte smakar så mkt, du har fel. Och älskar du som jag, att flanera bland stånden på den lokala skördemarknaden, så är det här ett perfekt tillfälle att plocka på dig lokala och närproducerade råvaror med fin kvalité
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.