En smidig och lättlagad tomatsås. Recept för ca 8 dl tomatsås. Fräs lätt i en kastrull med olivoljan tills löken börjar mjukna och bli genomskinlig (ca 5-6 minuter)
När du tycker att det är lagom så häller du i resterande av dom färska örterna och låter dom puttra med en stund innan du kör med förslagsvis en stavmixer och finfördelar dom större bitarna och skalen till önskvärd storlek
Raw tomatsåsmed vitlök och basilika. En smidig och snabb tomatsås som passar till zucchinipasta, raw lasagne och andra rawfoodrätter – eller så klart också till kokt, varm pasta
Jag misstänker att styrkan avgörs av hur många chilikärnor som följer med ner i maten. Den här matiga och goda linssoppa får sin hetta från chiliflakes
Lägg tomaterna i en eldfast form med snittytan upp. Ljuvlig tomatsåsPortioner. Skrapa sedan ner allt från formen ner i en kastrull och mixa slät med en stavmixer
Tillsätt tomaterna och mosa dem med baksidan av en stor slev. Hetta upp en djup stekpanna och fräs dem i olivoljan tills dess att de börjar få lite färg
Andra gånger kladdar jag ner receptet medan jag lagar, men är så hungrig att det hinner bli helt tomt på tallriken innan tanken slår mig att jag borde ha tagit en bild
Hetta upp oljan i en stor tjockbottnad teflonpanna. Imorgon ska jag i och för sig sälja saker på en loppis, vilket ju kan bli ganska intensivt det med kan jag tänka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.