Lägg först på salsiccia och därefter ostarna. Fördela alla ingredienser på pizzabottnarna. Häll mjölet och saltet på en mjölad arbetsyta och gör en grop i mitten
Strö ut räkorna över tonfiskenochtoppa med den rivna osten. Efter min Gastic Bypass-operation äter jag ju en hel del vitaminer och andra tillskott för att kroppen inte kan tillgodose sig all näring längre enbart från min kost
1 förp mix till en storpizza 4-500 g passerade tomater med basilika 1 tsk oregano 2 msk olivolja 150 g rökt skinka, strimlad 350 g champinjoner, skivade 1 paprika, skivad ca 3 dl ost, riven
Tillsätt mjukosten, creme fraiche, dill och låt småkoka ytterligare fem till sex minuter. Hade ingen mat med mig till jobbet i dag så jag och Bettan slog till med en Kebabpizza till lunch
Men med ostarna i form av en tunt bredd ostkrämochtopping i form av både ört- och vitlöksstekt svamp, karamelliserad schalottenlökoch inkråmet i en god salsiccia plus en härlig mortladörtoljasom sprinklas över den färdiga pizzan blir det oemotståndligt
När jag läste receptet hosfrostrosor, visste jag direkt att jag ville prova detta. Då kom jag på det att tonfisk måste ju passa in i denna rätt och helt rätt hade jag, den vad gudomlig med tonfisk i, däremot föll inte smaken riktigt för oss vad det gäller bara lök (självklart provade vi även originalet)
valfri mängd riven ost. Strö sedan över tonfisken, skivad champinjoneroch skinka. ) Så även på denna godapizza vi gjorde tillsammans så blev det foto på det som blev kvar i plåten efter att vi hade mumsat i denna helt fantastiska pizza
Jag valde idag att toppapizzan med tomatsås, grillad kycklingfilé, röd lök, mager ost, pinjenötter och basilika men du kan självklart toppa den med dina favoritingredienser, låt fantasin flöda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.