Blanda surdegen med resten avingredienserna. kapris. flingsalt och svartpeppar. grön pesto. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pestoochkapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmed parmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Smaka av med chili flakes och salt. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten till pastakoket. Blanda ner kapris, russin, oregano, chili flakes, salt, honung, krossade tomater och vatten
Blanda med lök, kaprisochpesto. Smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
Blanda med lök, kaprisochpesto. Smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
Blanda med lök, kaprisochpesto. Smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
Blanda med lök, kaprisochpesto. Smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Eventuellt kan man behöva ha i lite extra olja för att få peston mer följsam
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Blanda pasta med tomat, mozzarella ochpesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Platta till mozzarellabollarna med fingrarna och stoppa in tre i varje filé. Kyclkingfiléerna ska skäras en skåra i från sidan, inte helt igenom men så att mozzarellan, peston, löken och creme bonjouren kan stoppas i
t ex tonfiskpasta. Alla helger i augusti är uppbokade med släktträffar och en weekendresa till Helsingborg och Helsingör med mannen, och ikväll blir det after work med gamla polare
Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen medpesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
4 2 burkar tonfisk (à 185 g) 1/2 purjolök 4 port gnocchi 250 g broccoli 1 msk olja 1 dl vispgrädde 1 dl mjölk 130 g soltorkade tomater tapenade salt och peppar 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.