vi har alltid lite med oss i ryggsäcken på tur och på utflykter ifall vi blir hungrig (det blir vi)och i svamp skogen när man sitter och tar en kopp termoskaffe är det gott att tugga på en skiva torkatkött
Här kommer recepet på det koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Bulgogi betyder eldkött på koreanska och det är inte för att det är starkt utanför att det traditionellt tillagas över eld
Riv köttet på rivjärn, sätt åt sidan. Häll upp ärtröra på tallrikarna, lägg i musslorna strö det rivna köttet ovanpå, dekorera med persilja och olivolja
I New York var det en tydlig trend att servera den klassiska tortillabrödet på längden och tvären, speciellt från alla mindre street restauranger som finns i vartenda gathörn på Manhattan, utom på 5th Aveny
Jag lägger det marinerade köttet i påsar och därefter in i frysen. Genom att marinera köttet och låta frysas ned, tar sin tid – och jag lovar er att köttet tar himmelsk smak av marinaden
Den bestod helt enkelt av mörkt bröd med rökt kött, torkade svarta oliver samt bacon- och ostpuffar. Som pålägg en röra bestående av finskuret rökt hjortkött, men man kan ta vilket rökt kött som helst, blandade med majonäs, crème fraiche och Rydbergs färdiga mango raja sås, som är grym
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.