torskfiléer. Finhackad persilja att strö över torsken och såsen. Lägg i torsken försiktigt och lägg på. Torsken ska varken koka eller sjuda utan bara ligga i den varma lagen i
Jag fick tips till dagens middag hos Sandras Matkrypin som gjort torsk i grön curry. Skiva broccolistammen, salladslöken och fänkålen (ta bort lilla rotstocken på den)
En god och enkel fiskrätt, i dag har jag valt torskrygg men det går bra med er egen favoritfisk. Börja med broccolin, medan den är i ugnen så rimmar du fisken och gör majonäsen
Skär broccolin i mindre bitar & ha ner när potatisen nästan. 7pp / portion4 portioner800gram potatis1 grönsaksbuljong 1 broccoli 500gram torsk1 msk margarin/smör1/3 påse morötter 1 limeSalt & pepparSkala & kola potatisen och ha ner tärningen när de kokar
Servera torsken med tartarsås, broccoli, rädisor, citronklyftor och potatis. ca 600g torskfilé. 250 g broccoli. Ansa broccolin och koka den mjuk med potatisen när det återstår ca 3 minuter av koktiden. Stek torsken i smöret i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida. 250 g broccoli
Koka upp broccolin och panera torsken med sesamfrö samt salt och citronpeppar. Torsk. Torsken stekts för fullt, blev massa torsk över så det blir morgondagens midddag till jobb
Tina torsken. Skala och slanta morötterna, dela broccolin i buketter, skala och flisa vitlöken. Lägg i broccoli och ärtor och låt dem koka med några minuter innan du lägger i fisken och låter den sjuda klart
Lägg i broccoli och ärtor och sjud dem knappt mjuka. 250 g broccolibuketter - jag använde frysta denna gång. 150 g torskrygg. 250 g broccolibuketter - jag använde frysta denna gång. 150 g torskrygg
Servera med potatis och broccoli. Torsk i ugn med hummersås 3 port. 1 pkt torskblock 400g. Tina och dela torskblocket i 3 bitar och lägg de i en ugnsform. 1 pkt torskblock
En annorlunda torskrätt, det är härligt när lite italienska smaker och dofter sprider sig i köket. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk. 4 st torskryggfilé, färsk eller ett paket fryst torsk
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.