Jag fick tips till dagens middag hos Sandras Matkrypin som gjort torsk i grön curry. Låt sedan broccolibuketterna, ingefära och currypastan fräsa med en kortis
En god och enkel fiskrätt, i dag har jag valt torskrygg men det går bra med er egen favoritfisk. Börja medbroccolin, medan den är i ugnen så rimmar du fisken och gör majonäsen
Skär broccolin i mindre bitar & ha ner när potatisen nästan. 7pp / portion4 portioner800gram potatis1 grönsaksbuljong 1 broccoli 500gram torsk1 msk margarin/smör1/3 påse morötter 1 limeSalt & pepparSkala & kola potatisen och ha ner tärningen när de kokar
Koka upp broccolin och panera torskenmed sesamfrö samt salt och citronpeppar. Torsk. Börja med att skala och dela pumpan till mindre bitar, koka upp med salt tills de är mjuka
Tillsammans med en bunt broccoli och en avokado så trivs jag som fisken i vattnet. Torsk är så underbart på det viset att det är proteinrikt OCH kalorisnålt, vilket gör att jag kan äta rätt mycket av det utan att komma upp i stora kcal-mängder
Lägg fisken i ugnsform, salta lätt och täck med smörat papper. Förväll broccolin i hett vatten. Fräs margarin och mjöl i en kastrull, späd med buljong och grädde
Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Lägg i broccoli och ärtor och sjud dem knappt mjuka. 250 g broccolibuketter - jag använde frysta denna gång. 150 g torskrygg. 250 g broccolibuketter - jag använde frysta denna gång. 150 g torskrygg
Servera med potatis och broccoli. Följer man inte vv kan man med fördel ta vanlig creme fraiche. Torsk i ugn med hummersås 3 port. 1 pkt torskblock 400g. Tina och dela torskblocket i 3 bitar och lägg de i en ugnsform. 1 pkt torskblock
Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.