Torsk på fänkålsbädd med potatis- och palsernackspuré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 torskfiléer, gärna torskrygg
  • 2 msk smör
  • 1 förp sidfläsk (ca 4 skivor)
  • 2 fänkål
  • 2 msk sirap
  • 2 msk socker
  • krasse
  • ärtskott
  • salt, peppar
  • 16 småpotatisar
  • 3 palsternackor
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 3 msk smör
  • 1 schalottenlök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk tomatpuré
  • 3 msk socker
  • 3 dl rödvin
  • 0,5 dl kalvfond, koncentrerad
  • 1 dl vatten
  • 6 msk balsamvinäger
  • 2 tsk maizenaredning
  • 2 tsk smör
  • 4 torskfiléer, gärna torskrygg 2 msk smör 1 förp sidfläsk (ca 4 skivor) 2 fänkål 2 msk sirap 2 msk socker krasse ärtskott salt, peppar
  • Puré16 småpotatisar 3 palsternackor 2 msk crème fraiche 1 dl vispgrädde 3 msk smör
  • Sås1 schalottenlök 1 klyfta vitlök 1 tsk tomatpuré 3 msk socker 3 dl rödvin 0,5 dl kalvfond, koncentrerad 1 dl vatten 6 msk balsamvinäger 2 tsk maizenaredning 2 tsk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.