Lägg ned fisken och låt den sjuda tills fiskköttet är vitt och fast. Där kan du se vilken fisk som är grönmärkt och fritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iaktta viss måttlighet med, och vilken som är rödmärkt och helt no-no
Servera med ett gott bröd till så att man kan suga upp den goda såsen. Skiva löken fint och stek i oljan tills den blivit mjuk, tillsätt vinäger, chili, koriander, paprika, tomateroch bönor
Rör runt och servera med potatis, toppa medägg, räkor och dill. Gör den då lite festligare och använd färsk torsk, kanske en laxbit, färska räkor med skal och färsk dill
Shakshuka är en frukosträtt som härstammar från mellanöstern och nordafrika typ, rätt lik den mexikanska frukosträtten huevos rancheros, där man helt enkelt pocherarägg i en tomatbaserad sås och äter med bröd
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatköttoch olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvitaochlägg sedan på papper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.