späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Bottna ett smort eldfast fat med sparrisen. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull. 300 g räkor med skal. 4 bitar torskfilé vatten + salt 1 pkt sparris 1 st musslor burk i vatten 300 g räkor med skal Stuvning
50 g sardeller med kapris. 1 hårdkokt ägg 50 g sardeller med kapris 1 tsk dijonsenap ½ dl färskriven parmesanost 250 g KESO® cottage cheese salt och peppar
Blanda räkorna med tärnad gurka och avocado med salladsbladen och finhackad dill. Vispa ihop citronsaft med olivolja och smaka av med salt och blanda ned i räksalladen
Rör kraftigt med t ex en ballongvisp mellan varje ägg. Smaka av med salt och pepparot. Lägg upp och garnera med sallad, gurka, citron, cocktailtomater och dill
Nyårsaftonens huvudrätt blev en fin torskrygg i ugnen medchampagnesås, kokt potatis och grönsaker. Sila såsen och red med maizenan som du först blandat ut i kallt vatten
Smörstekt lättrimmad torskryggmedchampagnesås, nykokta rödbetor,. I affären hittade jag en fin bit torskrygg som inhandlades (MSC förstås) som sedan kompletterades med lite svamp, jägarbacon (Scan) lite färska rödbetor och färskpotatis
Vad sägs om torkrygg med savojkål och sockerärtor i champagnesås. Kommer absolut testa fler från denna vinfamilj, och jag lovar återkomma med utlåtanden
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.