Lägg ned torskryggen i pannan med skinnet nedåt. Smörstekttorskrygg. Torskrygg. Blanda mjukt smör och mjöl i en skål med en gaffel till en pastaredning och rör ned i såsen
Krydda torskryggenmed salt och vitpeppar. Stek på båda sidorna i en stekpanna med smör. Dra kastrullen från värmen och blanda ner dill, finrivet skal från citron och yoghurt
När rotfrukterna nästan är klara, torka av torskryggsfiléerna, salta på båda sidor. Blanda i skål med lite olivolja, salt och peppar och lägg på bakplåtspapper i ugn
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Vi valde fryst, tinad torskrygg som innan stekningen kryddades med salt och nymalen svartpeppar. Det går även bra att förbereda rödbetorna dagen innan, och bara värma i micro eller i stekpanna med en klick smör
Skär potatisen i tunna skivor och lägg dem i en oljad ugnsform. Salta och peppra. Lägg en stor klick smör i en stekpanna och stek fisken på båda sidor, salta och peppra
Lägg i torskryggenoch stek på hög värme i någon minut, ös under tiden med smöret. torskrygg. Hacka ägg, kapris och rödbetor fint, och lägg upp i högar på en tallrik med dillen och de skalade räkorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.