En av dess fördelar är helt klart hur bra den passar ihop med hollandaise och sist jag lagade den kombon smaksatte jag hollandaisen med gräslök, vilket blev mycket mycket gott
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Ångad grönsparrismed pata negra och olivvinägrettPortioner. Lägg upp skinkan på tallrikarna, garnera med lite sallad och blommor och avsluta medsparrisen, servera
Servera sparrisenmed bitar av varmrökt lax, laxkräm och syrlig schalottenlök. Mixa slätt med en stavmixer och tillsätt sedan solrosoljan i en jämn stråle medan du mixar
Värm pannan med rapsolja och rosta sparrisen i oljan, medelstark värme. Tillsätt oljan i en tunn och fin stråle och avsluta med att smaka av med citronsaft, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.