ToscabakelseToscaflarn. 1Toscaflarn35 g mandelspån 3 msk strösocker 50 g smör 1 msk vetemjöl 1 msk mjölk 0,5 msk sirap www.koket.se
Toscaflarn Hacka nötterna. Lägg havregrynen i en skål. Smält matfettet och häll det över grynen. Blanda samman mjölet med nötter och bakpulver Hemmets Journal
Toscaflarn med mandel Sätt ugnen på 175 grader. Lägg smör, mjölk, socker, mjöl och glukos i en kastrull. Koka tills smeten börjar släppa kastrullens kanter Matklubben.nu
Lingonmousse med chokladfyllning på toscabottenToscaflarn. Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt grädde och smör och rör till en slät konsistens. Häll upp i ischokladformar eller dubbla knäckformar och låt stelna i frysen 20 minuter Matklubben.nu
Toscaflarn 1. Hacka nötterna. Lägg havregrynen i en skål. Smält matfettet och häll det över grynen. 2. Blanda samman mjölet med nötter och bakpulver Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.