Toscaflarn Ugn. 175°. Hacka nötterna. Lägg havregrynen i en skål. Smält matfettet och häll det över grynen. Blanda samman mjölet med nötter och bakpulver Matklubben.nu
ToscabakelseToscaflarn. 1Toscaflarn35 g mandelspån 3 msk strösocker 50 g smör 1 msk vetemjöl 1 msk mjölk 0,5 msk sirap www.koket.se
Toscaflarn med mandel Sätt ugnen på 175 grader. Lägg smör, mjölk, socker, mjöl och glukos i en kastrull. Koka tills smeten börjar släppa kastrullens kanter Matklubben.nu
Lingonmousse med chokladfyllning på toscabottenToscaflarn. Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt grädde och smör och rör till en slät konsistens. Häll upp i ischokladformar eller dubbla knäckformar och låt stelna i frysen 20 minuter Matklubben.nu
Toscaflarn 1. Hacka nötterna. Lägg havregrynen i en skål. Smält matfettet och häll det över grynen. 2. Blanda samman mjölet med nötter och bakpulver Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.