Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull. Pastasåsen mycket god med mild citronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kyckling
Blanda samman alla ingredienser och forma till biffar. Ostbiffar. Smaka av med salt och peppar. Kan inte annat än att hålla med en viss snabbmatskedja om det
400 g tagliatelle (eller vilken pasta du vill) salt 150 g pancetta (eller bacon, välj bra kvalité) 10 stjälk färsk mynta 2,5 dl frysta ärtor 100 g pecorinoost 1,5 dl crème fraîche 2,5 dl kokvatten från pastan svartpeppar, nymalen grönsallad (t
•Hacka ner lök och pressa ner vitlök och stek med lite olja tills löken mjuknat. •Hacka och stek baconet krispigt, lägg på ett papper så fettet sugs upp
Smaka av med salt och peppar. Koka under tiden fyra portioner tagliatelle. salt och peppar, efter smak. Hacka vitlöken fint, strimla köttet och skiva champinjonerna
4 ca 450 g kalkonbröstfilé 4 port tagliatelle 200 g sockerärtor 200 g vitlökssås (gärna med persilja och ramslök) 200 g tomatmix Att ha hemma 1 msk smör salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.