Visserligen kom vi lite sent men jag och E nöjde oss med pannkakorna. Ulriksdals trädgårdar. Min hals är ju inte helt hundra igen så jag äter ju väldigt snäll mat än så länge
Det räcker gott och väl för att försörjavår lilla familj med äpplen under resten av året. Doften som är en av anledningarna till att jag älskar sensommar och höst
Det kallskurna är bra för att lugna vår iver medan den heta oljan som tidigare rymde potatisen nu har fullt upp med att tillaga champinjonerna i vitlök
Smultronet är ett bär som inte brukar färdas så mycket längre än in i munnen på den som plockat den, men jag tycker det finns god anledning att ta in det i köket och använda det i desserter
Har massor med smultron, blåbär och jordgubbar i trädgården just nu och vi äter varje dag. Det är ju alltid gott att göra en smothie av färska bär, fast den blir förstås inte lika kall och god som när man använder frysta bär
This post "Rönnbär från min "vilda" trädgård" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #rönnbär #forestgarden #permaculture #foodforfree #rowan #superfood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.