Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsättfil och sirap, arbeta ihoptill en deg. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar. Kavla ut till ca 0,5 cm tjocklek, nagga och grädda istekpanna på mediumvärme
filmjölk. Blanda samtliga torra ingredienser. Tillsättfil och sirap, arbeta ihoptill en deg. 1rågsikt eller grahamsmjöl. 1bikarbonat. 1ljus sirap1. Ta upp degen på mjölat bakbord, knåda ihop och dela i 12 lika stora bitar. Kavla ut till ca 0,5 cm tjocklek, nagga och grädda istekpanna på mediumvärme
Forma tillbollar/klicka ut, och placera på bakpappersklädd plåt, tryck sedan ut kakorna till runda plattor - tryck inte ut dem för mycket då de sväller ut av sig själva också sedan i ugnen
Smakmässigt är skillnadenmarginell mellan den traditionella och den laktosfria. Lussebullen, denna fantastiskt väldoftande gula delikatess är lätt att justera så den passar den laktosallergiske
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.