I förmiddag har vi varit på öppna förskolan som är utomhus. Nu när vi är inomhus resten av eftermiddagen så känns det gott och vi har båda härligt rosiga kinder
Här kommer en förenklad version av denna delikatess som är mumma för både småfolkoch vuxna. För att göra plättarna både knapriga och en aning söta har jag tillsatt majs
Först åt hon flera stycken till lunch och sen åt hon ytterligare en kall plätt till mellanmål. För några dagar sen hade jag överbliven pressad potatis i kylen
Mixade bönor är ofta utmärkt för skeptiska små smakare. Antingen kan man blötlägga över natten, koka upp på morgonen och låta stå på eftervärme över dagen
Det smakar bara gott om brödet fortfarande får vara lite mjukt i mittenLägg bröden på ett galler och låt de svalna liteFörvara i plastpåsarGår bra att frysa inTIPS
Kokade ihop en bärkräm i eftermiddags då dottern skulle äta mellanmål men jag tror att den största portionen nog åts av herren i huset Gott så, ingen skillnad vem som äter, bara någon äter
Vilken härlig känsla att få duka upp till middag utomhus förförsta gången i år. Jag är ingen grillmästare precis och det tar sin lilla tid att få grillbädden redo för grillning, men som tur var startade jag i god tid
Om Vera själv fick välja så skulle hon äta denna rätt till frukost, lunch ochmiddag. För att få lite mer variation på min dotters måltider brukar jag växla vilka grönsaker jag tillagar svamprisotton tillsammans med
Påsken närmar sig med stormsteg ochförutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Frågan är bara varför jag inte har gjort min egen variant tidigare. Priset på dessa små godingar är dock väldigt högt så att nyligen gjorde jag en egen variant av deras sötpotatis-, äppel- och blåbärssmak
Grillning, chokladbak och dessert för att nämna något. Enligt dotterns önskemål blir det museum, lunch ”ute” och glass – en härlig fredag med andra ord
Ersatte hackad lök med tomater och oliverna fick vara hela istället för finhackade. Receptet lånades från LCHF Gourmet (dessförinnan skall receptet ha kommit från Annika Rognebys hemsida - hittade dock inte länken där, men receptet skall även finnas i hennes bok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.