Det blir en stor deg som räcker till fyra rejäla, härliga limpor. När jag bakade dessa mjuka och goda limpor, med rågsikt och linfrö, utgick jag ifrån ett mycket användbart brödrecept som finns i boken 'Vår kokbok'
Låt stå och dra i tre till fyra dagar. Att den är en av mina favoriter beror nog helt klart på att den har stenbitsrom i sig, kan det bli ogott med det i, skulle inte tro det
Ackompanjera med lättkokt broccoli, en mörk lager från något av våra utmärkta microbryggerier, tänd några ljus på köksbordet och decembertillvaron känns lite lättare
Det bästa med denna typ av bollar är att man känner sig. Jag var på presseventet och smakade på dessa tårtor och en av de som jag gillade mest var en tårta som smakade kardemumma
Har använt mig avfyra olika knyttekniker men tycker nog att cirklarna blev finast iallafall. De här stora bitarna ska bli fyra örngott, förhoppningsvis sydda i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.