Sätt in i ugnens 160 grader varmluft med övervärme (om du har, annars bara varmluft eller över/undervärme). Ta ut efter ca 15 min eller när dem ser klara ut
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättreveganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Lösningen ligger troligtvis inte helt och hållet i att bli vegan, men det skulle vara riktigt intressant att hitta ett recept och mat som både löser problemet med fullvärdigt protein och den bromsar den värdelösa djurhållningen
Även till ostbrickan, vare sig duär vegan , gluten- eller laktosintolerant eller inte. Jag valde att ta lite svarta sesamfrön också för att kexen blir så fina, men du kan givetvis ta enbart ljusa
Vad man kan tänka på att det i princip alltid ärbättre med naturella nötter än rostade. Tyvärrär det så, att det ser väldans nyttigt ut och till exempel yoghurtdoppat naturgodis låter hur hälsosamt som helst, men läser man på innehållsförteckning så har de i regel inte varit i närheten av någon yoghurt utan är gjord på saker vi helst ska undvika
Annars så är vattkoppe-karantänen över, jag och Ofelia har satt frön till paprika, physalis, morötter och lite olika blommor på balkongen, jag ärhelt insnöad i Kristina Sandbergs böcker om Maj (men fasen vad de fikar hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.