Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Om du vill prova om smeten har bra konsistens, klicka ut lite på ett bakplåtspapper
Mycket har hänt under dessa två år. Vi har testat så mycket olika rätter. Allt har inte kvalat in på bloggen, en del av smakskäl och en del för att maten helt enkelt inte varit tillräckligt snygg
Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Det är inte ofta jag ofta jag läser Kyrkans tidning (8 maj 2013) och än mer sällan jag citerar den, men när man får läsa att absinttillverkning sker i kyrkan har jag svårt att hålla fingrarna borta Absint är en i många fall mytomspunnen dryck
Varför bryta en vinnande trend. Idag har jag bakat jordgubbspaj med cheesecakefyllning. Grädda på 200 grader i ca 12-15 minuter eller tills fyllningen har stannat
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
De kan vara lite svåra att vända, så se till att de har ordentligt med olja. Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den trista uppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
Sen har vi ”riktig” fudge. Ska de inte ätas ganska snart är det bättre att frysa dem. Himla gott det med och jag gillar att det inte är en jättestor sats, det räcker att bjuda bort men man har inte hela kylen full
Så går denna Alla helgon helgen mot sitt slut och ljuset som brunnit i fönstret på kvällen får nog stå kvar där ett tag till, det ser varmt och inbjudande ut och ger en ganska trygg känsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.