Två tarter till påsk
Sara Bakar
Sara Bakar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 g salt
  • 70 g florsocker
  • 30 g mandelmjöl
  • 20 g kakao
  • 1 ägg
  • 30 g vetemjöl första omgången
  • 140 g vetemjöl tillsätts senare
  • 125 grädde
  • 50 g rödbetspuré
  • 20 g glykos
  • 225 g ljus eller vit choklad, vi använder Valrhona dulcey
  • 100 g mörk choklad
  • 100 g grädde
  • 20 g honung
  • 20 små tarter eller
  • 2 stora
  • 100 g grädde
  • 30 g socker
  • 20 g farinsocker
  • 40 g gul sirap
  • 15 g glykos
  • 375 g smör
  • 2 g flingsalt
  • 4 dl mandel
  • 1/2 dl strösocker
  • 29 Ma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.