Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme. När såsen svalnat till ljummet rör du ned parmesanoch smetana/crème fraiche
Ugnsbakadspetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen. Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt
Lax är en otroligt mångsidig råvara, här i en lite ovanlig kombination med spenat ochparmesan. När grädden börjar få färg, täck formen med aluminiumfolie
1Ugnsbakadspetskål1spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen. Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt
Ugnsbakadspetskålmed brynt smör. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar. 2-3 msk hasselnötter, rostade och hackade. 1 bananschalottenlök, stor och finhackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.