Till den här maträtten följer även en otroligt god sallad med kapris, cornichoner och dijonsenap, som vi garanterat kommer att laga fler gånger, och framförallt till grillat i sommar
Hittade en mjukost på Willy´s som jag var tvungen att prova istället för philadephian och så tänkte jag att jag skulle prova medkokosmjölk för att få ner kalorierna, men där hade jag fel för jag vet inte riktigt vad som hände men den blev lite högre kalorimässigt men den blev så mycket krämigare och godare
Päronpaj /Smulpaj medpäronochkokos. Servera pajen ljummen med grädde, vaniljsås eller glass. Klicka ut och fördela smuldegen i jämnt lager över päronen
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.