Lägg till sist på de varma rödbetornaoch fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Salt och peppar. Snitta falukorven i inte allt för tjocka skivor och inte ända längst ned. Räkna snitten och skär hälften så många skivor från squashen
Detta gjorde jag iordning igår och det blev verkligen lyckat. Fler matrecept finns under kategorin ”matrecept + tips” som hittas under presentationsbilden i vänster sidokolumn
När rödbetorna kokat klart, kyl dem i kallvatten och skala dem. Har du inte ätit färska rödbetor ännu är det hög tid att njuta av primörena, en god getostkräm till en en fullträff
Salt och peppar. Snitta falukorven i inte allt för tjocka skivor och inte ända längst ned. Räkna snitten och skär hälften så många skivor från squashen
Finhacka löken, grovriv squashen och skala och grovriv rödbetorna. Till lunch idag var det ett paket kycklingfärs som stod och framme och som skulle ätas upp
Jag ändrade om i receptet utifrån vad jag hade hemma i kyl och skafferi och det blev alla tiders. Ville prova på en ny variant så bad om förslag på Facebook och fick in ett toppentips av en vacker tös som heter Annika
Recept kommer under helgen men jag kan avslöja att det innehåller kola och choklad. Det är så enkelt att göra allt i ugnen men eftersom rödbetor färgar av sig så mycket använde jag tre olika formar, en till laxen, en till rödbetornaoch en till resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.