Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnade en stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Idag har jag lagat en omelett. En perfekt frukost, mellanmål eller middags rätt. Själv tycker jag att det är lite svårt att laga den så att det varken bränner fast eller blir för smetig
Andra variationer jag brukar köra är att slänga i * Spenat* Tomatpuré* Mozarella* Pesto* Röd lök* Ostskivor* Morötter* Soltorkade tomaterLättsom en omelett
Numera har vi ett bra "bas-sortiment" med kakrecept som fylls på efterhand. Såhär många kakor brukar vi INTE ha, en kaka per utflykt och en kakbit per person brukar vara det som gäller
Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det som poppade upp i mitt huvud. Jag älskar plättar och idag ville jag prova på amerikanska plättar
Kul att starta med frukost och jag loss på mina uppskattade bananplättar. Denna gång blev det Urtekrams blåbärssirap som tillbehör då jag glömde ta fram lite bär att tina
Squaschplättar a la Nigella. Det slog mig när jag blandade i örterna i den här rätten att det nog är en typisk sommarrätt, fräsch av myntan och persiljan, salt av osten och frasig som rösti
Nu var det ett tag sedan det blev plättar till frukost. Idag är det en solig och härlig söndag, känns som en perfekt dag att vara ute och greja i trädgården så det är nog vad jag kommer pyssla med idag
Lägg isen i ett glas. Blanda vodka, saft och vatten. Pressa i en citronklyfta och blanda runt. Häll i sprite light och blanda försiktigt med en drinkpinne
Men nackdelen med vinägretterna du hittar i butikerna är att många av dem har en hög andel konserveringsmedel som känns onödig att både äta och betala för när det är så lätt att göra en nyttigare variant själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.