GuacamoleBrödLimen i klyftorBörja med att tina och skala räkorna. Tiningen blir bäst i varmvatten (enligt instruktion på påsen), men jag tycker att mikrons upptinings-funktion brukar fungera bra och det går betydligt fortare
Är det något som faller mig i smaken så är det Massa goda tillbehör på en hemmagjord pizzadeg. Soltorkade tomaterRucolaRinglad honung Chevré ostGorgonzola Olivolja Lufttorkad skinkaDet blev så salt och gott, och honungen gjorde så det blev lite sött även☺️ ja mumsigt värre
Med pasta och en driva riven parmesan så smakade detta minst sagt jäkligt gott. För att undvika risken att tjata ut höstens stadiga epitet på mat - mustig - så bjuder jag här på en MUMSTIG och rustik gryta som kokas ihop med salsiccia, nötfärs, champinjoner, rödvin, rödlök, chili, vitlök, tomatpuré och rosmarin i ugnen
Toppa sedan auberginenmed sådant du tycker är gott, eller det du behöver blir av med i kylen. Jag älskar att ha en yta att utgå från, som jag sedan kan toppa med olika saker i ett vackert mönster
Jag kan varmt rekommendera glass med jordnötter och mintchoklad – så gott och nyttigt “strössel”. Vi startade middagenmed lite härlig sval Prosecco, oliver och mammas baconmusslor
Ugnsstekta kotletter med sambalsås. Så man kan låtsas vara upptagenmedmatlagningen läääänge menegentligen göra något helt annat typ wordfeuda eller något annat viktigt
Isvatten, isvatten och hinkvis medisvatten. Att medelhavsländerna har sin siesta har nog Sveriges befolkning fått förklaring på så det räcker och blir över
Söndagslunchens förrätt blev ensvensk klassiker medenenkelliten tvist, i form av en smakrik ost. AVsluta med att vända i räkor och rom samt smaka av med nymald svartpeppar och salt
Dela blomkålen i mindre bitar och stek i pannan på medelhög värme tills den fått lite färg. Stek de tjocka blomkålspannkakorna i järnet på medelhög värme i smör
Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt purjolöken och låt den fräsa med. Det bästa med pajer är att det räcker till många eller till flera middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.