Ugnstekt sikfilé med syrlig persiljegräddsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stor sik (eller en stor enkel filé från en sik på ca 2 kg)
  • 1 stor gul lök skuren i tunna skivor
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  • 3 msk ströbröd
  • 1 msk fint rågmjöl
  • Några drp worchestershiresås
  • Smör till stekning
  • 3 dl tjock grädde
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl vitt vin
  • ½ fiskbuljongtärning
  • ½ citron
  • saften från
  • 1 dl finhackad bladpersilja
  •  
  • Garnering
  • Citronskivor
  • Tomatklyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.