Servera kladdkakan med grädde eller glass. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten
Servera kladdkakan med grädde eller glass. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten
Det är nog den godaste kladdkaka jag ätitnågonsin. Ingredienser. Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kaffepulver, vaniljsocker, kakaoblandning, kaffe och tillsist mjöl i äggsmeten
I torsdags var det ju ”kladdkakans dag” och det firadevi såklart med en god och kladdigkladdkaka. Jag tröttnar aldrig på att baka kladdkakor, det är så gott och den ena är ju inte den andra lik, även om många recept är ganska så lika varandra
Servera kladdkakan med grädde eller glass. Blanda i resten av ingredienserna. Ta ett ägg i taget. Smöra och bröa en form, gärna med löstagbar kant och häll i smeten
Underbart. Citronkladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao, salt, tillsätt sedan kesella och mjöl. Rör ihoptill en jämn smet. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, choklad och hackade nötter
Så drog över till Hönö för att få denna kladdkaka bakad. Den är med apelsinsmakioriginalet, men det hoppade jag över denna gången eftersom nu får det gå snabbt i köket när målaren är här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.