Marinera bitar av kycklingfiléer i soja, olivolja, vitlök och sambal oelek. Skala lök och morötter. Strimla lök, morot, vitkål och paprika i mindre bitar
Panir, det har det blivit ungefär varannan vecka. Då för tiden var jag vegetarian, och min matlagning - ja, den var stundtals bra, men lämnade på det sotra hela taget en hel del övrigt att önska
olivolja. Dela vitlöksklyftan påmitten och gnid ena halvan med snittytan nedåt över alla brödbitarna. Dels klassikern laxrulle med pepparrot, dock med färsk pepparrot istället för riven på tub (det är bara att smaka sig fram), dels smördegsstänger med ädelost, valnötter och honung och så min version av bruschetta
salt, svartpeppar och lite olivolja. Jag åt väl i och för sig inte tacos jätteofta innan heller, men fram tills nu har jag inte kommit på något bra sätt att göra dem på med strikt LCHF
på mer vatten och salt så att det täcker köttet. Lägg på locket och koka upp. Låt kött och grönsaker koka på svag värme under lock tills köttet känns mört, 1 1/2 - 2 timmar
Kall buljong är lätt att skumma av, om den är varm vill fettet gärna flyta omkring. Gör rent grytan och koka upp köttet i nytt vatten (tänk på att det ska finnas plats for grönsakerna också)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.