Jag börjar få vårkänslor. . Den milda luften gör liksom det med mig. Julen är långt borta, nu längtar jag efter ett blått hav som luktar salt, knoppar på träden och grön sparris till påsk
Idag strålar solen och det känns som det är lite vår i luften, härligt. Det fick blir en lite lättare sallad till lunch med ägg & skinka och klick hemgjord tzatziki på det
En pastarätt med vårkänslor kändes det absolut som, både färgen och smaken lutade åt våren till. Så var det pastadags åter igen här i det Mårtenssonska köket, både för er del och för vår egen del faktiskt
Solen har tittat fram, dagarna är ljusare och vårkänslorna flödar. Ja det är fortfarande ganska kallt men man kan få längta och drömma sig bort till varma soliga dagar
Grillabstinensen börjar bli påtaglig i dessa snöfyllda vintertider. Men med hjälp av en grillapanna och en ugn kan man faktiskt uppnå sånär samma resultat, det är väl bara en del av röksmaken som är svår att efterlikna
Eftersom vi tyckte det var en efterrätt med vårkänsla så tänkte vi att den skulle passa bra som bidrag till Månadens utmaning hos Jenny i Kalasgott, där månadens tema är just vårkänslor
Jag känner mig sugen på bär tårta eller bär tart med vaniljkräm , Vad ska jag göra hmm. & Så jag söker bärtart recept från thailändska blog, där hittade jag ett bra recept som bakade hallonstart med vaniljkräm och choklad
Jag tror inte att jag är ensam om att få vårkänslor när solen skiner, och eftersom jag älskar glass, och hade grädde som gått ut i kylen fick det bli detta idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.