Många undrar nog vad kvarg är och vaddetär för skillnad på kvarg och Kesella. Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen
Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Vad roligt att ni är tillbaka – jag blev lite trött på att se den rosa salladen om och om igen. Den färska hummern skulle vi aldrig ens komma på tanken att hantera på detta sätt
Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vadman ska laga samma kväll
Detär nog bara fantasin som sätter gränser. Visserligen säger alla lemon curd, och inte citroncurd, men jag vågar påstå att lemon är mer etablerat än raspberry , om man säger så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.