För den som inte har tillgång till det går det naturligtvis lika bra med rödlök. Själv tog jag en sväng i trädgården och samlade ihop lite vitlöksblast som har börjat spira från kvarglömda vitlökar i jorden
Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatten eller mjölk – vad vet jag. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Men som tur är så ärdetär ju inte bara utseendetsom räknas. Jag gjorde en väldigt liten sats eftersom min enda tanke var att använda det till bollarna, men lite blev över
Rör ihop och ät precis somdetär eller prova att äta detsom tilbehör till jordgubbar. Kvarg och Kesella är exakt samma sak MEN Kesella är Arlas varumärke för naturell som smaksatt kvarg med olika fetthalter
Ja, så ärdet väl många gånger. mTill älgfärswallenbergaren har jag gjort en chili/lingon chutney som bryter fantastiskt fint till älgfärsens mjuka smak
Aquafaba är vätskan som finns i en burk kikärter, och för den delen även i andra bönburkar. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen
Receptet ärdet gamla vanliga. Så här såg tårtan ut på insidan. Jag vågade inte ha i för mycket hallon eftersom jag var rädd att det skulle rinna ner saft så tårtan skulle bli rosa, men nog smakade det hallon ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.