Nä, det är inte så att vi skaäta så mycket som tolv rätter avvarje, jag tänkte bara ge minabästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Sigrid visade dock alla tecken på trötthet och efter huvudrätten vek hon ner sig helt. Lägg kycklingbitarna i en skol ochblanda med citronsaftenochsalt
I daghade vi lite funderingar på attkanskeplaceravåra rumpor på någon avstansrestauranger, men efter lite funderingaroch "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Sagtoch gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldansbaksugenvevadejag ihop en busenkel och enligt killarna världsgod dessertavendast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
Gör en lite krispig toppen på smält smör socker ochhavregryn. Precis innan servering lägger du på. Lägg en pkt frystahallon i lite pressadcitronsaftoch socker på tining
Jag bestämde mig för attjag ville ha lite godamedelhavssmaker till musslan så det blev min väldigt godaochanvändbarabasilikamajonäs som fick agera sås och så strössladejag över med lite hackadesoltorkadetomater
Blanda äggulor, socker, grädde, mjöl och smör i en kastrull. Men det spelar ingen roll för den som gjorde det skaha kred för det för den är himmelskt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.