Det blir inga stora desserter till var och en men det är så jag vill ha det. Det torkade blåbären som är grovmalda har jag köpt färdiga på burk hos min lokala Ica handlare
Sagt och gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldans baksugen vevade jag ihop en busenkel och enligt killarna världsgod dessert av endast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen. 200 gr smält choklad
En dessert ti die for. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Varva biskvier, bär, kolakräm och vaniljfluff i fina glas. 1 burk karamelliserad mjölk (397 g) eller annan kolasås. 1 burk karamelliserad mjölk (397 g) eller annan kolasås
Faktum är att Tiramisu var en av mina absoluta favoritdesserter innan jag blev vegan, nu måste jag bara komma på något bra sätt att skapa egna savoiardikex
This dessertsallad is delicious, fun and different. The pistachios and balsamico goes really well with the strawberries, and together the combo brings out loads of flavors
Mixa det tills allt är helt blandat och har fått en vacker ljusrosa färg. Du bestämmer själv hur tjock du föredrar din dessert, som en smoothie eller mer som en gräddig efterrätt att äta med sked
) Denna dessert passar perfekt att göra dagen före eftersom den tar tid på sig att stelna. )) bakat en Chokladkolapaj med lingon, som skulle stå och stelna över natten
Även fast jag ibland sliter mitt hår med vissa recept för att få det sådär perfekt, så är det som bortblåst när man får det där perfekta resultatet med en smak som nästan ger en gåshud, och utseendet som blev precis sådär som man hade föreställt sig i huvudet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.