Lägg en botten i springformen och bred på hälften av bärfyllningen. Lägg på nästa botten och tryck till lätt igen innan resterande bärfyllning breds på
Igår kväll fixade jag iordning denna goa kokosdrink. Är ju så himla gott med kokos, och jag har och är fortfarande väldigt svag för kokos i olika former
Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. Häll därefter på kokosmjölken. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 brk kokosmjölk
Toppa tårtan med rödabär eller frukt. 2-3 askar färska bär. Börja med tårtbottnarna. Om du vill ha en hög kaka så gör du dubbel sats av grundrecept vaniljmuffins/tårtbotten
Grovhacka bären och häll ner dem med. Smält kokosoljan och häll ner den och honung i granola mixen. 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50). 2/3dl (smält) kokosolja. | 1dl riven kokos. 1dl torkade bär (jag använde gula russin och tranbär, 50/50)
Röd Currygryta Till 3-4 portioner behövs 2 kycklingfiléer 2-3 morötter 1 paprika 1-2 gula lökar 1 burk kokosmjölk 1-3 msk red curry paste (efter smak) Skär kycklingfiléerna i bitar Skala morötterna och skär i lagom bitar/skivor (jag använde min kära Alligator ) Skala löken och grovhacka eller strimla den Skär paprikan i bitar Stek grönsakerna var för sig tills de börjar mjukna Stek kycklingen Häll tillbaka de stekta grönsakerna och slå över kokosmjölken Tillsätt red curry paste lite i taget tills grytan känns lagom stark, se till att den löser sig ordentligt innan ni smakar av Låt puttra ihop ett litet tag och servera sedan med valfri kolhydratkälla. 1 burk kokosmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.