Häll mjölet i skålen med surdeg tillsammans medsalt och sedan jästblandningen. Receptet på detta bröd kommer från hans blogg och jag hoppas att det finns med i någon av hans böcker så att jag kan ha på hyllan
Add zucchini in even layers to dehydrator then sprinkle with coarse sea salt. 4 cups thinly sliced zucchini (about 2-3 medium). 2 teaspoons coarse sea salt
Här har jag bara använt flingsalt på toppen, men prova också med exempelvis torkade örtkryddor,. Variera med krossade potatisar istället för de traditionella klyftpotäterna och låt fantasin flöda
Servera med vaniljglass. Strö över saltflingor, vallmo och resten av citronskalet. 1 Arbeta snabbt samman ingredienserna till degen och tryck ut den i en låg form, 26 cm, gärna med löstagbar botten. 1/2–1 tsk flingsalt
Blanda linfrömjölet med fiberhusk, salt, bakpulver, brödkryddor (gärna nystötta. En sådandär simpel filmjölkshistoria med grahamsmjöl, sirap, brödkryddor och bikarbonat som tog fem minuter att röra ihop
Sätt på medelstark värme och rör tills sockret löst upp sig. Då smöret smält, tillsätt grädde och rör för glatta livet tills smeten är jämn då är det dags att tillsätta saltet och att röra lite till
Pudra gärna mjöl över och skär några snitt med en vass kniv. Tillsätt resten av vattnet, olja, salt, sönderbrutna nötter, rågmjöl och nästan allt vetemjöl, spar lite till utbakningen
Den här medsalt kola kommer att bli sommarens favorit. Idag har det varit prima milkshakeväder här på Öland, solen har skinit och vi har varit på den lilla stranden nere i hamnen med Lily
Jag gjorde ett så otroligt gott LCHF bröd häromdagen som jag bara måste dela med mig av. Brödet är jätte enkelt att göra, så himla skönt att slippa jäsning osv som det ju är med ett traditionellt mjölbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.