Smaken kommer inte attvara äggig, lovar. Det ska bli gott att avnjuta en rostad macka meden god ostskiva ochenliten klick fransk marmelad på efter konserten
Och jag rekommenderaatt frysa det som blir över, för har du denkvar i kylen så är risken stor att du gör som jag och går och norpa en bit i tid och otid, farligt gott minsann
Receptet kommer från boken ”Det gröna skafferiet” av Karoline Jönsson som också skriver attdenna dryck tog bort hennes pappas knäont (ingefäran är erkänd för att kunna minska smärtan hos personer med artros i knäna) och håller immunförsvaret i topptrim
Dottern och jag varoch hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungenatt handla med
De tyckte att det var supergott. Hallon och blåbär är en klassisk kombination och eftersom vi odlar både ock så passade det ju jättebra att använda just de bären i denna mumsiga kaka
Svar. Fortsätt ävenatt blanda ner de torra ingredienserna till smörblandningen. Tycker det ger väl så bra resultat, och samtidigt så får jag med lite mer smak, eftersom att jag inte skal mandel eller hasselnötterna utan mal med skalet på
Grädda på samma sätt som tidare nämnt, men tänk på attfocaccian behöver längre tid i ugnen. Har även provat att sätta in smeten i kylen över natten, och gräddat på morgon och det gick bra
Att kombinera citronoch kola vart otroligt gott, och jag skulle vilja beskriva detta egenkomponerade bakverk som en blandning mellan cheesecake och klassisks citronpaj
Förutom attden är otroligt god, går den snabbt att baka (ner medingredienserna i en matberedare bara), är lätt attvarieraoch kan serveras på olika sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.