De här var de sista sorterna som blev. Nu går det i princip inte in mer i min frys, så nu får kakbaket anstå tills juldagarna är över, och tjocka släkten varit här, och förhoppningsvis ätit ordentligt - och blivit ännu tjockare *hihi*
Försökte fjäska med rabarberkakan som är hans favorit och lyckades för några minuter. Herr Backa kämpar på med verandamålningen, skrapar och har bytt några brädor
När vi åt kött var ugnsstekt falukorv en ganska populär maträtt här hemma, så jag har försökt att skapa en godtagbar vegetarisk ersättare för originalet
Jag blev helt tokig i sås tar nu igen alla förlorade sås-år och äter nu sås till nästa allt. Det var nog någon fix idé som hängde med i många år, långt upp i tonåren
Falafelpajen har all möjlighet till variation, endast fantasin kan sätta gränserna. Smeta på ett tjockt laget av din favorithummus, toppa med skivad gurka och sedan ett lager av yofu-sås och lite oliver
Anisbröd kallas de för det mesta, men ibland kallas de för Pitepojkar eller som hos oss, Anisgrisar. Tror att jag kavlade dem lite för mycket för de blev inte så tjocka och fluffiga som jag ville ha dem, men de blev goda i alla fall
Här vill jag bjuda er på ett ganska smalt recept som inspirerades av min födelsedagstårta somegentligen bara var en "klassisk" morotskaka med len och god citronglasyr och blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.