Den benämns som Kärleksmums, Kokosrutor, Chokladrutor, Mockarutor, Snoddas, Tv-kaka, Långpannebröd och Vardagsrutor, så talesättet "Kärt barn har många namn" stämmer verkligen in på detta bakverk, som varit populär i många år men tyvärr känns lite bortglömd
Nu har jag gjort alldeles eget smörgåsmargarin. och gott blev det också. Efter en del experimenterande. med smak och konsistens, kom jag fram till detta receptet
Har ofta fått frågan om det går att göra papadum helt från grunden. Jag har ännu inte sett någon levande människa som har kunnat äta en hel stor papadum, utan att först ta isär den i mindre bitar
Hummus är en frukostfavorit hos oss, den är både laktosfri & proteinrik och riktigt god dessutom. Förr i världen köpte jag färdig hummus ibland men den är inte lika god som den här egenmixade, så nuförtiden gör jag alltid en egen
salvia, chili, pepparrot, libbsticka har genomträngande smak, så var försiktigt med dessa. Att göra sitteget örtsalt är roligt och inspirerande och man kan variera sig otroligt mycket
Ni kanske har ännu fler namnförslag på dessa sega godingar, kärt barn har som bekant många namn. Till jul har vi annat än födelsedagskakor att bjuda er på, så det så
kärt barn har många namn. Att ”rimma” kött fisk och fågel har man gjort sedan urminnes tider. Detta innebär att du har en saftigare, mer smakrik och mörare köttbit än innan
Du har väl inte missat att det är kladdkakans dag idag. Jag har en kakform formad som ett äpple, som jag använde som mall när jag pudrade kanel på kakan
har du smakat silviakaka. Share this. Men sen jag fick min diagnos för 12år sedan så har jag i ärlighetens namn nästan aldrig bakat dem, varför vet jag inte men för ett tag sedan så började jag baka dem igen och då gick det upp för mig hur goda jag tycker de är
För majsen är det viktigt att den har bladen kvar. Scan, som tidigare framstått som lite gastronomifientliga, har vaknat upp i samtiden och börjat saluföra en del spännande och grillvänliga styckdetaljer av den sort som tråkigt nog brukar bli färs
Jag blandar till och med eget té, specifikt ”masala chai” då detta är en favoritblandning. Ja jag har blivit en ”tésörplare” på gamla dar, och tänkte därför skriva ett par rader om denna min nya favoritdryck i bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.