Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Den VARMA smörgåstårtan. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad medbacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Stek sedan lök och svamp och tillsätt bacon och crème fraîche. )Valfritt bröd1 pkt bacon1 purjolök1 burk skivade champinjoner1 burk crème fraiche2 skivade tomaterRiven ostStek bacon, ta upp och låt rinna av på hushållspapper. 1 pkt bacon
Supergod varm sallad med lite höstfeeling från kantarellerna. Gör spagetti av zucchinin, koka sedan upp vatten och vänd ner zucchinipastan så den blir varm
Använd den som tillbehör till en potatissallad som här, blanda medvarm kokt färskpotatis som tillbehör till en färsbiff eller annat kött, doppa kräftor i röran eller bred ut den på en bit bröd
Lyft över baconen till en bunke men behåll fettet i stekpannan. 2)Stek bacontärningarna tills de börjar få färg. 5) Rör samman svamp och lökblandningen medbaconen i bunken. 150 gram tärnad bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.