God morgon – och god fortsättning – på er. Idag ska vi ge oss ut och trängas i affärerna, dels för att byta en julklapp samt se om det finns lite roliga saker på rea så jag och sonen kan fylla på garderoben lite
Herre gud, vad mat det kan bli över när man gör buffé. Vi firade 18-åringen här i veckan. Han tog studenten och då ska man käka buffé och dricka bubbel
Jag fick lite kyckling kvar sedan jag gjort min helstekta kyckling i ugn, och de resterna använde jag i en paj, tillsammans med broccoli, tomater, ost och senap
Åh, låt mig fresta med vad som måste vara årets absolut godaste grillade hamburgare på lamm och nöt. Efter att ha varit en sväng nere vid västa kajen i Malmö så gick vi en sväng på Green Matmarknad som är Skandinaviens ledande matmarknad för ekologisk och hälsosam mat
Hoppas ni alla haft en lugn och fin söndag. Idag har det tack och lov inte varit det snökaos som hela Västra Götaland hade igår, men kallt har det dock varit så det räckt och blivit över
När vi var i Göteborg under semestern hade vi lovat att laga mat till Frejas farmor och farfars 70+70-årsfest, vilket är undantaget till ingen matlagning på 2 veckor som vi skrev om i förra inlägget
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.