Jag valde gnocchi eftersom att de färska lasagneplattor som fanns i butik inte var veganska, men jag älskar gnocchi, så det kunde ju nästan bara bli bättre
En liten touch av Medelhavet ger den klassiska bacon- och broccolipajen ett angenämt lyft. Smakintensiva små delikatesser som är riktigt trevliga att använda för att krydda upp allehanda rätter med
Servera med sallad. Pajen toppad med riven ost och veganstanningen. 2-3 dl riven vegansk ost (gärna Jeezly från Astrid och aporna). Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, gärna en springform med löstagbar kant. ägg, äggfri, blogg, broccoli, broccolipaj, lunch, mat, matpaj, middag, mjölkfri, paj, pajrecept, purjolök, recept, utan, vegan, veganblogg, vegankocken, veganrecept, vegansk, veganskt, vegetarisk 125 g mjölkfritt margarin. 2-3 dl riven vegansk ost (gärna Jeezly från Astrid och aporna)
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och rada upp tomathalvornamed snittytan uppåt. Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden – då rinner saften ur lättare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.