If I have leftover tomato sauce I usually make lasagna. You can choose to use only zucchini as lasagna sheets or you can use both thinly sliced zucchini and lasagna sheets
I have always liked lasagna and I prefer a lasagna that is creamy and loose. This time I had leftover roasted vegetables and ricotta that needed to be used, so i made lasagna
vara vegetarian, lakto-ovo-vegetarian, pesceterian, äta glutenfritt, vara nötallergiker mm. Det är inte alls ovanligt att någon i middagsgänget är vegetarian och ibland kan det vara svårt att veta hur man ska lägga upp menyn
175 g vegetarian sliced meat, Garden Gourmet. En mustig höstgryta med grönsaker och rödvin. Om man inte vill använda rödvin då är det bara att utesluta det
INGREDIENTS 3 ½ cup milk1 dried bay leave1 little onion6 cloves2 oz butter1 ½ oz flournutmeg to taste1 oz dried porcini mushroom2 tbs extra virgin olive oil6 tsp truffle and mushrooms cream2 ½ grated pecorino3 ½ tbs truffle oil9 oz lasagne sheets
I eat mostly vegetarian, vegan and raw food so I often get questions about where I get my protein from so I wanted to share a picture that I found on pinterest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.