Idén till denna vegetariska middagsgryta, med b. Det blir mycket sådan mat här hemma just nu eftersom både jag och maken har med oss matlåda till jobbet
Det innebär vegetariskt. Denna gång föll valet på en indisk daal med linser och en massa kryddor. När det kommer till indiskt så tycker jag gärna man kan vräka på rätt mycket, för det ska ju vara kryddstarkt
En snabb indisk gryta/soppa utan mjölkprodukter och med mycket grönsaker – förenklad tillagning och nedkortad ingredienslista för att passa som vardagsrätt
Skär eller bryt blomkålen i mindre bitar, hetta upp en stekpanna och släng i blomkålenmed smör. Blanda runt, smaka av med salt och peppar (samt om du behöver ha i mer kryddor)
Ovanpå det behöver jag börja ta tag i allt som ska göras inför hösten med föreläsningar, nya uppdateringar på bloggen, uppdaterat säljarbete och mycket mer
När det kommer till vegetariskt passar indisk kryddning väldigt bra. Indisk mat är så gott. Denna korma har jag bloggat om förut och då åt jag den tillsammans med glutenfritt naanbröd, men den här gången bestämde jag mig för att ändra receptet lite för att få en mjölkfri variant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.