Polskarätten är namnet på en köttfärsgryta som finns i i kokboken 'Vinterkalas' avHannuSarenström. Jag utgick ifrån det receptet när jag gjorde den här vegetariskafärsgrytan
Jagvar tvungen attbeställa hem den. Boken fanns på ett antikvariat i Umeå. ) Det va väldigt roligt attläsa om linsbullar, helgrynspudding, imiteradköttsoppa, havresoppa och massaandraroliga rätter
Har inte haft tid attlägga upp receptet förns nu men till middag så testadejagattlaga ett recept på en vegetarisk version av Biff á la Lindström till familjen
Dennavegetariskasquashlasagne är mycket smakrik och god. Jag minns det som om det var igår. Skivasquashen med osthyvel (dessaska bli plattor i lasagnen)
Sommar är lika med grillkvällar som är lika med kött, det är en uppfattning som jag tror mångahar, men jagföredrar i princip alltidvegetariskt på grillen
Rör om hela tiden och stek tills svampenmjuknat något och fått en fin yta. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färskaingefäran i lite kokosolja
Meat-freeMonday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Den gör alltid succé hos barnen som älskarpasta och den krämiga såsen går hem hos ALLA
Vi försöker äta mer vegetariskthemma, och igår lagadejaglinsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlök fint och blanda ner i linsernatillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Chiliflakes. Salt. Skalamorötterna och riv dem. Peppar. Blanda i äggen och ströbrödet. Timjan. Kryddasedan med salt, peppar, chiliflakes, timjan och oregano
Vi äter sällanvegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om. Det handlar om vegetariskahalloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.